Vladimír Pokorný přebírá štafetu ve vedení webového týmu

10. 11. 2023
Autor: Ivanna Čech

_DSC3050_upravene

Vedení webového týmu přebírá Vladimír Pokorný. Od ledna 2024 v této pozici vystřídá Jakuba Michla, který se nadále bude soustředit na rozvoj agentury a zaměstnanců. Vladimír působí v Beneš & Michl druhým rokem a pracoval již na řadě projektů pro nejvýznamnější klienty agentury. Jeho úlohou bude harmonizovat vnitřní procesy webového oddělení s ohledem na strategický cíl B&M – patřit mezi TOP 10 webových a grafických agentur v ČR.

Vladimír do agentury nastoupil před rokem. Před příchodem do B&M pracoval šest let jako vedoucí pobočky v oblasti maloobchodu s výpočetní technikou. V minulosti stál také u zrodu úspěšné stavební firmy. V následujících několika měsících se hodlám zaměřit mimo jiné na revizi vnitřních procesů, abychom byli efektivnější v práci pro naše klienty. Chceme jim být i nadále parťáky ve výzvách, kterým společnosti v dnešní době čelí,“ říká Vladimír Pokorný.

Do B&M tak přináší znalost a pohled z logistiky, stavebnictví a maloobchodu, což znamená obrovskou výhodu pro klienty z B2B odvětví. Ke své nové roli dodává: „Přebrat dobře zaběhnutý tým vnímám jako velký závazek. Ačkoliv se v dalším období budeme více soustředit na efektivitu, rozhodně chci rozvíjet firemní kulturu, která v B&M je. Nejsme parťáky jen pro klienty, ale i sami sobě.“ Z personální změny by měli profitovat hlavně klíčoví zákazníci, mezi které patří například EP ENERGY TRADING, Sport Invest nebo Exclusive Tours.

„Před 15 lety jsme založili agenturu s jednoduchým mottem – tvořit nás baví. Můj společník Jan Beneš také rád říká, že kreativa bez funkčnosti je jen samoúčelná dekorace. Tato filozofie nás provází dodnes. Naším cílem nadále zůstává poskytovat klientům kreativní řešení a zároveň pomáhat růst i v době nejisté budoucnosti. V následujících měsících se proto chci vzdálit od dennodenního chodu webového týmu. Zaměřím se více na rozvoj agentury a rozšíření dovednosti týmu jako celku. Svěřit vedení webového oddělení Vláďovi mi přišlo jako krok správným směrem k firmě, týmu i klientům,“ shrnuje Jakub Michl.


Sdílejte článek

Tagy

Líbí se vám obsah?

Zadejte svůj e-mail a budete vždy jako první informováni o novém článku.

Máme zkušenosti a znalosti.

Poptejte nás.

Zavolejte
+420 730 871 499

Napište
hello@b-m.cz